Úvod » Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Náš eshop a informačný systém je registrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky a všetky údaje, ktoré získame sú chránené a nebudú predané ďalším stranám. Zároveň vás ubezpečujeme, že vaše údaje nebudú nijako zneužité.

Používame najnovšie technológie na ochranu a šifrovanie údajov. Napriek týmto opatreniam od vás budeme vyžadovať len základné osobné údaje, potrebné pre úspešné dodanie tovaru.

- Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
- Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo   štátnym orgánom v prípade kontroly.
- Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa. V prípade firmy aj názov spoločnosti, IČO a DIČ.
- Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
- Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.
- Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
- Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.
Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne. Zistiť viac

ČO JE WC+BIDET 2v1?


Presný popis výrobku nájdete v hornom menu WC+BIDET 2v1 / Čo je WC+BIDET.

Odpovede na najčastejšie otázky zákazníkov nájdete v hornom menu WC+BIDET 2v1 / Časté otázky/FAQ

Ak vás zaujíma montáž WC+BIDET 2v1, môžete si v hornom menu vybrať položku NÁVODY / Montážne návody

AKO NAKUPOVAŤ V ESHOPE


Výrobky nájdete v ľavom menu (ESHOP).

Sú rozdelené podľa prevedenia na závesné, kombi a samostatne stojace.

Podrobný návod k nákupu nájdete v hornom menu NÁVODY / Ako nakupovať.

DOPRAVA je v celej SR ZDARMA.

KDE MÔŽETE WC+BIDET VIDIEŤ?


Väčšinu produktov je možné zobraziť v 3D, kliknutím na zelené tlačidlo 360° PREHLIADKA.

Alebo navštívte náš SHOWROOM v Bratislave, prípadne niektorého z našich obchodných partnerov, ktorých nájdete v sekcii PREDAJCOVIA

Na mapke kliknite na váš kraj, zobrazí sa zoznam predajcov v tomto regióne.

E-BOOK ZDARMA


Stiahnite si náš E-BOOK zdarma.

Zistíte, aké možnosti ponúka slovenský trh v oblasti intímnej hygieny.

Dozviete sa 10 dôležitých bodov pre správny výber bidetu, výhody a nevýhody jednotlivých riešení.

E-BOOK si môžete zdarma stiahnuť TU

Potrebujete poradiť?

Ďalší tip
Pomocník
 
Montážne video
 
Blog